divendres, 3 de juliol del 2009

Medalla d'Or del Berguedà a títol pòstum per Ramon Llobet

El Consell Comarcal atorga aquest dissabte la Medalla d’Or del Berguedà al desaparegut Ramon Llobet
El Consell Comarcal del Berguedà va aprovar per unanimitat l’atorgament de la Medalla d’Or del Berguedà a títol pòstum a Ramon Llobet i Casellas, que durant anys va ser regidor a l’Ajuntament de Puig-reig i conseller comarcal per CiU. El lliurament de la medalla es farà aquest dissabte als seus familiars, a l’església de Cal Pons, a Puig-reig, a partir de les 7 de la tarda durant l’acte de presentació del DVD “Crònica d’un incendi”.

Ramon Llobet va treballar de regidor d’Ensenyament i Cultura, va ser tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Puig-reig, va ser conseller del Consell Comarcal del Berguedà portant les àrees d’Hisendea, Cultura i Medi Ambient, va ser president del Club de Hanbol de Puig-reig i també era col.laborador de Ràdio Puig-reig, de l’Erol, de l’Ambit de Recerques del Berguedà… entre d’altres.

Segons el president del Consell Comarcal, Sergi Roca, Llobet va destacar per la seva lluita per les llibertats i contra el règim falangista, per protegir el patrimoni arquitectònic i cultural de les colònies industrials i per la seva capacitat i voluntat a l’hora de treballar per la comarca.

L’alcalde de Puig-reig, Saturnino Domínguez, va afegir emocionat que va coneixer força bé a Ramon Llobet, que van treballar molts anys junts i que ell sempre s’estimava més passar desapercebut i que si fos viu no haguès acceptat aquest reconeixement, i que ell com a puig-reigenc i berguedà sentia una gran satisfacció per la decisió del Consell Comarcal de atorgar-li aquesta medalla a Llobet.