diumenge, 4 de juliol del 2010

MANIFESTACIO 10 JULIOL 2010

AUTOCARS DES DEL BERGUEDÀ

Convergència i Unió, està organitzant diferents autocars que sortiran de diferents poblacions del Berguedà per participar a la manifestació que es realitzarà el proper dissabte 10 de juliol a Barcelona a les 18h. Per això ha organitzat la sortida d’autobusos:

+ LA POBLA DE LILLET sortida 14.45h
+ BAGA sortida 15.00h
+ GUARDIOLA sortida 15.05h
+ CERCS sortida 15.15h.
+ BERGA sortida 15.30h
+ GIRONELLA sortida 15.40h
+ PUIG-REIG sortida 15.50h

Per més informació la gent que vulgui anar a la manifestació de Barcelona pot posar –se en contacte amb CiU al telèfon 938220493. El preu del viatge d’anada i tornada és de 5€. Aquest autocar son oberts al públic en general.

Per mail:minoves@hotmail.com



“Catalunya és una nació. Nosaltres decidim.” Aquest és el lema de la manifestació a Barcelona encapçala per l’Òmnium Cultural i diferents organitzacions , polítiques, socials i econòmiques.

NOTA: CiU convoca a la seva gent per a la manifestació de dissabte, a les 17h a la cruïlla entre els carrers València i Mallorca cantonada amb Passeig de Gràcia.

Alhora dir-vos que pel que fa als autocars, s'habilitarà els carrers colindants amb Passeig de Gràcia, tant els paral·lels com els perpendiculars, per a l'aparcament, i que els autocars un cop deixin a la gent, restaran en el mateix lloc durant la manifestació. Un cop finalitzada la manifestació la gent haurà de tornar a l'autocar en el mateix lloc que els haurà deixat abans de la manifestació.